Членовете на британското кралско семейство често попадат в светлините на прожекторите не

...
Членовете на британското кралско семейство често попадат в светлините на прожекторите не
Коментари Харесай

Любимият внук на кралицата, който няма късмет в любовта

Членовете на английското кралско семейство постоянно попадат в светлините на прожекторите не единствено поради обществените си ангажименти и изяви, само че и поради персоналния си живот. Подробностите от него рядко остават в загадка благодарение най-вече на английските таблоиди. А, оказва се, освен добре познатите кралски особи имат с какво да привлекат интереса.
 Принцеса Ан, която назначи за своя придворна дама най-хубавата другарка на щерка си Зара Тиндал
Когато и в кралското семейство назначават с връзки

Ето кой работи за принцеса Ан

Питър Филипс е от тези, за които рядко се приказва и предпочита да живее в сянка. Но ориста му е да е наследник на принцеса Ан, дъщерята на починалата кралица Елизабет Втора. И, става известно, той е прочут като обичания внук на най-дълго управлявалия английски монарх - а тя има цели осем, след които и бъдещия крал принц Уилям.

Питър Филипс е на 46 години и е още веднъж самичък, за което постоянно е именуван " най-нещастният " или " най-големия карък " в кралския двор. До 2021 година той беше омъжен за дългогодишната си половинка Отъм Кели, с която подписаха брак през 2008 година и имат две общи деца.
 Снимка 660772

Скоро след развода синът на принцеса Ан стартира връзка с Линдзи Уолъс, щерка на петролен необут. За трите им години дружно мнозина определяха връзката им като в действителност постоянна и смятаха, че той най-накрая е намерил дамата за себе си.

Уолъс присъстваше на редица събития и съумя да построи близки връзки с. Тя даже бе измежду поканените на коронацията на монарха преди година, което Филипс одобри с голяма признателност, тъй като и самият той е доста непосредствен със своя чичо.

Тогава двойката изглеждаше по-влюбена и щастлива от всеки път, само че наподобява в последните месеци отношенията им са претърпели смяна. Твърди се, че Уолъс е била представена даже на кралица Елизабет Втора и тя също е дала своето одобрение за връзката им.
 Снимка 660760

И по този начин до тази седмица, когато до неотдавна влюбените оповестиха, че поемат всеки по своя път, тъй като любовта им " си е изпяла песента ". Според техни доближени, представени от The Sun, двамата са запазили другарски връзки и няма намесен трети човек, който да е станал причина за това решение. 

Възможно е обаче натовареният график на Питър Филипс и неговите чести пътувания, свързани с работни задължения, да са оказали въздействие върху връзката му. Той раоти за Формула 1 и близки до двойката не крият, че в последно време двамата с Уолъс са прекарвали доста малко време дружно.

Синът на принцеса Ан живее в нейното имение Gatcombe Park в Глостършир. Той се развива напълно настрана от кралските каузи и не получава финансова поддръжка от кралския фонд. Двамата с доскорошната му половинка Линдзи се познават доста преди да станат двойка, тъй като тя е учила в едно учебно заведение със сестра му зара Тиндал.
 Зара и Майк Тиндал - по какъв начин племенничката на крал Чарлз печели милиони от реклама
Кой в кралското семейство печели милиони от реклама

Издръжката им не зависи от Короната

Стават си по-близки обаче откакто браковете и на двамата стигат до развод. Тя също има деца от предходната си връзка. А в този момент, откакто Питър Филипс е още веднъж самичък, ще насочи цялото си внимание към своята кариера и ще се надява някой ден още веднъж да срещне сродна душа - този път за цялостен живот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР